Icon

Informacije za izlagače

Poštovani izlagači,

hvala Vam sto ste odlucili da svoj kretivan rad izložite na Sajmu suvenira 9. i

10. februara u Delta City-u u Podgorici.

Za izlaganje su predvidjeni stolovi. Svaki izlagac ce dobiti jedan sto i jednu stolicu.

Svi izlagaci su u obavezi da budu na svojim izlagackim pozicijama oba dana (i u subotu i u nedjelju). Radno vrijeme Delta City-a je u subotu od 10 do 22 i u nedjelju od 10 do 20 sati. U subotu vece nije potrebno da sklanjate svoje eksponate, vec je dovoljno da ih prekrijete stolnjakom.

Za parking, predlazem da koristite garazu, 0 nivo tj. prizemlje. Organizator ce jedan broj parking mjesta oznaciti za ucesnike Sajma suvenira.

U obavezi ste da u subotu 9. februara dodjete u intervalu od 8 do 8.30 ujutro, koristeci tehnicki ulaz (ulaz iza, prizemlje, blizu MAXI-a, kod spratne garaze) koji ce biti oznacen, radi pripreme Vase izlagacke postavke. Izlagaci koji dodju poslije 9 h, gube pravo ucesce na Sajmu suvenira i njegova izlagacka pozicija ce biti dodijeljena drugom izlagacu. Glavni ulaz u Delta City-u necete moci koristiti za ulaz i unos eksponata!!! Od 10h od kada je shopping mall otvoren za posjetioce, pa sve do zatvaranje, nije dozvoljeo pakovanje, odnosenje i prenosenje kutija/eksponata…

Izlagacke pozicije ce biti odredjene od strane organizatora

Molim Vas da donesete svoje stoljake i dekoraciju, kao i promotivni materijal (ako posjedujete). Izlagaci koji ne budu imali svoj stoljnjak nece moci izlagati na ovoj manifestaciji!!! Izlagaci su duzni da svu ambalazu stave ispod stolova i sloze tako da ona ne remeti slobodan prolaz posjetilaca, a da je zaklonjena od pogleda posjetilaca.

U Delta City-u na izlagackim pozicijama tokom trajanja manifestacije nije dozvoljeno pusenje (mozete koristiti tehnicki prolaz), zabranjeno je stvaraje buke i emitovanje muzike, te konzumacija alkoholnih pica.

Prije izlaganja, jos jednom Vas molim, da procitate: OPSTE INFORMACIJE.

Takodje Vas molim, da provjerite svoje podatke koji se nalaze na nasem site: OVDJE i u slucaju greske, odmah nas obavijestite!

U slucaju, da iz bilo kog razloga ne mozete doci na Sajam suvenira, molim Vas da ucesce sto prije otkazete slanjem maila ili SMS-om na 067 445 936.

Molimo Vas da obavijestite svoje prijatelje, poslovne partnere i druge o odrzavanju sajma, kako bi sto vise posjetilaca doslo i posjetilo ovu manifestaciju!

Nadamo se uspjesnom sajmu!

Prijava


Učesnici


Informacije za izlagače


Sponzori


Kontakt