Icon

POZIV za učešće na SAJMU SUVENIRA

Datum : 01. 02. 2019.

NVO “Civilni centar CG” organizuje “17. Sajam suvenira, rukotvorina i umjetničkih zanata” u Delta City šoping molu u Podgorici, 8, 9. i 10. marta.

Raduje nas i ovogodišnje ogromno interesovanje izlagača, tako da je već sada 2/3 mjesta već rezervisano.

I ove godine očekujemo preko 60 izlagača iz svih krajeva naše zemlje, što pokazuje da Sajam nastavlja da bude najznačajnijih manifestacija ovog tipa u Crnoj Gori.

Cilj Sajma je promocija izrade autohtonih crnogorskih suvenira i drugih rukotvorina, koji su neizostavan dio ponude svake zemlje.

Kao i prethodnih godina, i tokom ovogodišnje manifestacije, sve posjetioce očekuje bogata ponuda proizvoda koji oslikavaju kulturno-istorijsku i prirodnu baštinu Crne Gore.

Posjetioci će imati priliku da vide najfinije rukotvorine, izrađene od svih vrsta materijala koji se mogu naći na našim prostorima, kao i da osjete duh i tradiciju Crne Gore.

Osim što će predstaviti proizvode, izlagači će imati priliku da razmijene iskustva, podstaknu kreativnost i dobiju ideje i smjernice za pravljenje novih, prepoznatljivih, proizvoda. Na taj način nastavljamo da afirmišemo sve one koji u rukotvorinama vide šansu za stalnim zaposlenjem, te ostvarivanjem prihoda.

“Sajam suvenira, rukotvorina i umjetničkih zanata” biće otvoren od 10 do 22 sata.

Za sve dodatne informacije možete posjetiti web stranicu: www.crnogorskisuveniri.com, kao i zvaničnu Facebook stranicu – Crnogorski Sajam suvenira.